rowinkel03
Rowinkel Schoonmaak B.V.

Alles schoon? heel gewoon!

rowinkel02
Rowinkel Schoonmaak B.V.

Alles schoon? heel gewoon!

rowinkel01
Rowinkel Schoonmaak B.V.

Alles schoon? heel gewoon!

previous arrow
next arrow
Gevels

Onderhoud en schoonmaak van Gevels

De buitenkant van een pand is voor ieder bedrijf het visitekaartje van de organisatie. Rowinkel biedt u een compleet pakket aan diensten dat het uiterlijk van het pand kan onderhouden of zelfs verbeteren. Voor de bewerking van gevels heeft Rowinkel onder meer de volgende mogelijkheden:

  • Onder hoge druk reinigen met water
  • Stralen van de gevel
  • Aanbrengen van applicatiecoatings
  • Waterafstotend maken (hydrofobering)
  • Wassen van het glaswerk aan zowel binnen- als buitenzijde, inclusief omlijsting
  • Het verwijderen van graffiti en aanbrengen van een anti-graffiti coating
  • Gevelbeplatingen reinigen met het Tuckerpole systeem

Snel inzetbaar

Een vergunning van een project kan maandenlang op zich laten wachten, maar ook van vandaag op morgen worden aanbesteed. Rowinkel is zo georganiseerd dat mens en materieel flexibel inzetbaar zijn. Op afspraak binnen een week, een maand of later. Zowel bij eenmalige als bij periodieke terugkerende opdrachten.

Kokend Heet Watertechniek de oplossing van vele schoonmaak problemen.

Gevels – Muren – Daken – Graffiti – Betonvloeren – Bestrating – Vlonders – Algengroei etc.

Rowinkel heeft de beschikking over een ‘hot aqua blaster’ dit is een hogedrukunit in een aanhanger met kokend heetwater techniek. Met deze techniek kunnen gevels en vloeren zeer milieuvriendelijk worden aangepakt. De naam zegt het al: de ‘hot aqua blaster’ werkt op basis van kokend heet water. Een zeer milieuvriendelijke manier gevels, muren, daken, graffiti en bestrating etc. te reinigen.

Er worden geen chemicaliën en andere stoffen aan het water toegevoegd. De toepassingen van dit apparaat zijn legio en probleemloos wordt vuil verwijderd zonder beschadiging van de ondergrond door het gebruik van kokend heet water techniek en lage druk.