rowinkel01
Rowinkel Schoonmaak B.V.

Alles schoon? heel gewoon!

rowinkel02
Rowinkel Schoonmaak B.V.

Alles schoon? heel gewoon!

rowinkel03
Rowinkel Schoonmaak B.V.

Alles schoon? heel gewoon!

previous arrow
next arrow
Hoogwerker

Veilig schoonmaken op hoogte

De arbo wet vraagt om maatregelen om veiligheid, gezondheid en welzijn te waarborgen voor de personen die werkzaamheden uitvoeren. Dit geldt met name in situaties waarbij mensen werken op hoogte.

Hoewel ladders, steigers en lijnen nog steeds onderdeel vormen van de arbeidsmiddelen die een glazenwasser ter beschikking staan, maakt Rowinkel voor omvangrijke werkzaamheden of voor werkzaamheden op grotere hoogte vaak gebruik van modern materieel. Het veilig omgaan met vaste gebouweninstallaties of specifiek ingehuurd materieel vormt dan ook geen enkel probleem voor onze goed opgeleide medewerkers.

Rowinkel maakt gebruik van het Tucker Pole telescoop-glasbewassing, een uitzonderlijke reinigingssysteem dat bestaat uit een telescoopsteel en een aanhanger, waarop de watervoorraad is geplaatst. De basis van de methode is de reinigende werking van puur (gedemineraliseerd) water. Het water lost het vuil probleemloos op en laat een streep- en vlekkeloos oppervlak na.

Met de 13,7 meter lange telescoopsteel en de wendbare installatie is het systeem perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonwering. Een groot voordeel van deze techniek is dat het werk aanzienlijk sneller gaat dan de conventionele glasbewassingsmethodes. Zonder verplaatsing van de installatie en zonder gesleep met ladders e.d. is bijna elke gewenste plek tot een hoogte van ongeveer 22 meter bereikbaar.

Rowinkel beschikt over twee eigen ultramoderne hoogwerkers met een reikwijdte tot 22 meter hoogte.
Op deze hoogwerkers zitten speciale aansluitingen voor het Tucker Pole telescoop systeem.