Interieur verzorging, een vak apart!!!

 

In Noord-Holland verzorgen wij hoogwaardige reguliere schoonmaakdiensten en aanvullende facilitaire dienstverlening van gebouwen en objecten. Wij werken voor klanten in uiteenlopende branches. Deze variëren van scholen tot kantoorgebouwen, van produktie bedrijven tot wooncomplexen, van winkelcentra tot openbare gebouwen!

 

Vervuiling! Overal is het aanwezig. Van zichtbaar vuil (papier) tot niet zichtbaar vuil (stof). Een bron van ergernis in menig kantoor. Het uitgangspunt van de Rowinkel Schoonmaak & Bedrijfsdiensten BV is dan ook: Een mens wil schoon en opgeruimd wonen, werken en recreëren. Schoonmaken betekent dan ook goed en grondig werk afleveren. Elke dag opnieuw. Een schone werkplek draagt bij aan het werkplezier. Een fris bedrijfspand zorgt voor een uitstekende indruk bij uw klanten en medewerkers.

 

Vanuit Alkmaar neemt Rowinkel Schoonmaakdiensten zowel de eenvoudige taken als de verzorging van een totaalpakket schoonmaakdienstverlening voor haar rekening.

Het basisschoonmaakonderhoud van Rowinkel bestaat onder meer uit: het stofvrij maken van de ruimte, stofzuigen en moppen. Tafels, stoelen en vensterbanken worden gereinigd en prullenbakken en asbakken worden geleegd.

 

In ieder bedrijf en instelling neemt het sanitair een belangrijke plaats in. Vieze toiletten kunnen infectiegevaar opleveren. Schone en frisse toiletten zijn hygi’nisch en dragen bij aan een verzorgde uitstraling. Rowinkel maakt deze vuilgevoelige plaatsen grondig schoon en zorgt tevens voor het plaatsen en onderhouden van:

  • Handdoekautomaten
  • Zeepautomaten
  • Toiletrolhouders
  • Luchtverfrissers

U ziet, we zijn van alle markten thuis. Wij werken volgens de richtlijnen van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten.

 

Wij bieden:

  • Kwaliteit
  • Continuïteit
  • Vakbekwaam personeel
  • Service
  • Beheerders functie

Vloer onderhoud

 

U heeft veel geld in een representatief gebouw geïnvesteerd, toch staat u niet altijd stil bij het onderhoud, want: ‘stofzuigen is toch genoeg?’De meeste soorten vloerbedekking worden als ‘onderhoudsvriendelijk’ verkocht, echter, veelal liggen er te kleine schoonloopmatten waardoor er veel vuil wordt meegelopen. Daar begint de vervuiling!

 

Marmoleum

 

Ondanks dat marmoleum als vloer voor het leven verkocht wordt, heeft ook deze vloer zijn onderhoudsbeurt nodig. De slijtlaag (polymeer) dient op tijd vervangen te worden om het marmoleum niet te beschadigen. Het is afhankelijk van het gebruik, in combinatie met de onderhoudsfrequentie hoelang de slijtlaag mee kan en groot onderhoud uitgesteld kan worden.

 

Natuursteen vloeren

 

Vloeren met karakter, er is geen één hetzelfde, maar ze hebben wel overeenkomsten met elkaar. Over het algemeen zijn de (marmer) vloeren poreus en zacht. Daardoor zijn ze slijtage en vlekgevoelig. Met de juiste basis behandeling en goed onderhoud blijft het een sieraad in het bedrijf.

 

 

Tapijt

 

Om tapijt zo schoon mogelijk te houden moet er regelmatig stofgezogen en gereinigd worden. Na een reinigingsbeurt, is het weer makkelijker stofzuigen, er blijft minder vuil in het tapijt zitten, waardoor de mate van slijtage afneemt. Dit werkt ook nog eens positief op de stofreducering in het hele pand.