Rowinkel Schoonmaak verzorgt graag jouw raampartijen

Of dat nu eenmalig of periodiek is. We zorgen voor een blinkend resultaat.

Glazenwasser Alkmaar

Rowinkel Schoonmaak is een glazenwasser die diverse Alkmaarse bedrijven voorziet van blinkende raampartijen en hiermee van een verzorgde uitstraling van deze bedrijfspanden. We beschikken over al het materieel dat nodig is voor een geweldig resultaat. Van hoogwerkers tot een systeem voor telescoopglasbewassing en een arsenaal aan ladders. Hiermee is ons team in staat ieder pand, ongeacht de omvang en hoogte, van blinkende raampartijen te voorzien. Het spreekt voor zich dat we hierbij voldoen aan alle geldende arboregels. Al het werk dat we doen, doen we veilig.

Glazenwasser voor bedrijven in Alkmaar
Schone ramen zorgen niet alleen voor voldoende daglichttoetreding, ze zijn ook het visitekaartje van jouw bedrijf. Reden genoeg voor veel Alkmaarse bedrijven om periodiek op onze diensten als glazenwasser te rekenen. Andere relevante redenen zijn:

  • Onderhoud aan ramen en kozijnen wordt intensiever als ze niet regelmatig worden gewassen
  • Op ramen die niet schoon zijn, kunnen schimmels ontstaan en dat is allesbehalve bevorderlijk voor de gezondheid.
  • Glasbewassing is een snelle en voordelige manier om jouw pand een frisse uitstraling te geven.

Goed om te weten: we passen onze werkzaamheden aan op die van jou. Dat betekent dat we op afgesproken tijden het werk verrichten zodat we geen overlast of afleiding veroorzaken.

Zaken doen met de glazenwassers van Rowinkel Schoonmaak uit Alkmaar
Kies je voor glazenwasser Rowinkel Schoonmaak uit Alkmaar, dan kies je voor duidelijke afspraken, korte lijnen en vakwerk, elke dag opnieuw. Neem gerust contact op om verder te praten of een offerte aan te vragen.

Vraag direct een offerte aan