Rowinkel Schoonmaak uit Alkmaar zorgt al sinds 1988 voor

schone werkplekken in kantoren, op productielocaties en op scholen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in glasbewassing en gevel- en vloerreiniging.

Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Blinkende ramen, schone bureaus en een aantrekkelijke ontvangstbalie. Voor schoonmaakbedrijf Rowinkel uit Alkmaar de normaalste zaak van de wereld, voor jou het puntje op de i als het gaat om een prettige werkomgeving en een aantrekkelijke plek om relaties te ontvangen.

Schoonmaakbedrijf Alkmaar voor verschillende branches
Rowinkel Schoonmaak zorgt naast schone kantoorpaden ook voor schone productielocaties, scholen, woningcomplexen, hotels en praktijkruimtes. Iedere zakelijke opdrachtgever kan op ons rekenen op het gebied van:

 • Algemene schoonmaakdiensten
  We bieden elke opdrachtgever een programma op maat. We maken duidelijke afspraken over de schoonmaakfrequentie -dagelijks, wekelijks of een andere periodiek- én het schoonmaakwerk zelf. Wil je het schoonhouden van de raambekleding ook uitbesteden? Het team van het beste schoonmaakbedrijf uit Alkmaar staat voor je klaar.
 • Glasbewassing
  Schoonmaakbedrijf Rowinkel uit Alkmaar beschikt over al het materieel dat wordt ingezet bij glasbewassing. Van hoogwerkers tot een systeem voor telescoopglasbewassing, een arsenaal aan ladders enzovoort.
 • Gevelreiniging
  Wij zorgen met onze hot aqua blaster-een hogedrukunit met kokend heet watertechniek- voor een milieuvriendelijke aanpak van door mens of natuur vervuilde gevels. 
 • Vloerreiniging
  Het team van ons Alkmaarse schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in professionele reiniging van alle soorten vloeren, variërend van tapijt tot marmoleum. 

Over schoonmaakbedrijf Rowinkel uit Alkmaar
Rowinkel Schoonmaak is in 1988 opgericht door Martin Rowinkel. In de decennia die volgden is dit schoonmaakbedrijf uit Alkmaar uitgegroeid tot een gerenommeerd speler in de regio. In 2022 heeft de volgende generatie het stokje overgenomen. Dochter Suzanne is Operationeel Directeur, Amber draagt zorg voor de financiën en Linda zorgt vanuit haar positie als Office Manager het overzicht op de werkvloer. Deze drie ondernemende vrouwen houden de kernwaarden van het schoonmaakbedrijf uit Alkmaar scherp in het vizier: kwaliteit, toegankelijkheid en proactiviteit.