Over ons

Rowinkel Schoonmaak zorgt al sinds 1988 voor schone werkplekken in kantoren, op productielocaties en in praktijken.

Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in glasbewassing en gevel- en vloerreiniging.

Alles schoon, heel gewoon

Familiebedrijf
Rowinkel Schoonmaak is opgericht door Martin Rowinkel. Het bedrijf is onder zijn leiding uitgegroeid tot een allround schoonmaakspecialist waarbij de klant het centrale middelpunt is. In 2022 heeft hij het stokje aan zijn drie dochters doorgegeven. Dochter Suzanne is Operationeel Directeur, Amber draagt zorg voor de financiën en Linda zorgt vanuit haar positie als Office Manager het overzicht op de werkvloer. Deze ondernemende vrouwen houden de kernwaarden van het familiebedrijf scherp in het vizier: kwaliteit, toegankelijkheid en proactiviteit.

Dagelijks Kwaliteits Systeem
Kwaliteit uit zich in hoogstaand schoonmaakwerk dat wordt ondersteund middels het in de branche bekende Dagelijks Kwaliteits Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat geen enkel object, geen enkele handeling en geen enkele werkplek tijdens het schoonmaken wordt vergeten. DKS zorgt voor gestructureerd schoonmaakproces en geeft alle gebruikers -van schoonmaker tot opdrachtgever- inzicht. 

Toegankelijk
Wie al eens contact met Rowinkel Schoonmaak heeft gehad, weet dat bereikbaarheid de normaalste zaak van de wereld is. Rowinkel is groot genoeg voor omvangrijke opdrachten en klein genoeg voor laagdrempelig en snel contact met jouw eigen contactpersoon.   

Proactiviteit
Het ervaren team van Rowinkel Schoonmaak doet niet aan half werk. Het DKS helpt bij het halen van de gewenste kwaliteit, de passie voor schoonmaak zet de puntjes op de i. Het team kenmerkt zich door proactiviteit. Ze schuiven meubels aan de kant, schalen op of af waar nodig en zorgen voor grip op resultaat en kosten. Dat we in de beginperiode van samenwerkingen tot wel drie keer in de week langskomen om het werk te controleren en te bespreken, is voor ons business as usual. Het moet namelijk gewoon goed!

Rowinkel Schoonmaak. Alles schoon? Heel gewoon!

meer informatie
Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact op of vraag eenvoudig een offerte aan.