Over ons

In 2016 hebben wij AAVA schoonmaakbedrijf overgenomen. AAVA schoonmaakbedrijf heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin de kwaliteit centraal staat. Wij zijn dan ook verheugd dat wij AAVA schoonmaakbedrijf onder onze hoede kunnen nemen en onze bedrijfsdiensten kunnen uitbreiden.

Rowinkel Schoonmaak & Bedrijfsdiensten heeft zich, sinds de oprichting in 1988, ontwikkeld tot een innovatief bedrijf met een compleet aanbod aan schoonmaak en bedrijfsdiensten.

Wij zijn gespecialiseerd in de interieurverzorging van allerlei soorten gebouwen zoals kantoren en scholen. Ook op het gebied van industriële reiniging met behulp van bijvoorbeeld hot cleaning hebben wij ruime ervaring opgebouwd.

In elke fase van de samenwerking staat de klant centraal en proberen wij door periodieke controles het totaal aan schoonmaak behoeften in kaart te brengen. Aan deze werkwijze hebben wij een zeer divers en vast klantenbestand te danken.

Zaken doen met Rowinkel is kiezen voor zekerheid en betrouwbaarheid.

Het uitgebreide aanbod in combinatie met vakbekwaam en gediplomeerd personeel maakt Rowinkel tot een begrip als het gaat om kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk.

Wij werken vanuit een heldere en eenvoudige filosofie: Alles schoon? Heel gewoon!

Gedragscode Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Rowinkel Schoonmaak B.V.

Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden: